Merken

Hori

De missie van Hori is om jouw game-ervaring te verrijken. Dat doen ze door continu nieuwe en innovatieve accessoires op de markt te brengen die je kan aansluiten op jouw console of spelcomputer. Haal ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hori

Je kan niet wachten tot het winter is, want dat kan je dagen ongegeneerd achter je spelcomputer zitten. Je bereidt je voor op lange dagen met je nieuwe favoriete spel door lekkere en gezonde hapjes in te slaan. Met de nieuwste innovaties lijkt gamen niet beter te kunnen worden dan dit. Met de accessoires van Hori wordt gamen nog spectaculairder en intenser.

Verrijk je game-ervaring

De accessoires van Hori sluiten naadloos aan op jouw favoriete console. Speel online en communiceer met je mede- en tegenstanders met een headset. Bestuur je raceauto met een echt stuur om de ervaring nog echter te maken. Met een toetsenbord van Hori vergemakkelijk je het intoetsen van berichten. En een extra controller is nooit weg. Samen gamen is natuurlijk leuker dan alleen spelen. Hori zorgt ook voor praktische accessoires, zoals een oplader of een standaard voor je handheld.

Bescherming

Je nieuwe speelgoed wil je graag goed beschermen tegen vallen en krassen. Ook daarvoor verzorgt Hori de juiste spullen. Bescherm je consoles en apparaten met onze collectie Hori bescherming. Omdat ze samenwerken met de partijen als Nintendo, Sony en Microsoft passen de beschermhoezen ook daadwerkelijk om je handheld van een van die merken.

Hori bestellen bij wehkamp

Je nieuwe Hori accessoires verzenden we vanaf 20.- gratis. Als je ze vandaag nog voor 23:59 uur bestelt, heb je ze de volgende werkdag al in huis.