Merken

HKliving hockers

HKliving ontwerpt interieurstukken en woonaccessoires met een rauw randje en een oude ziel. Zo passen de spullen van dit merk in een moderne en landelijke inrichting. Maar hou jij van bohemian, minima ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

HKliving kunstplanten

Je hebt geen groene vingers. De planten die bij jou in huis komen, zijn geen lang leven beschoren. En dat terwijl je heel graag groen in huis wil. HKliving heeft de oplossing: de HKliving kunstplanten. Niet van echt te onderscheiden en ze blijven altijd groen.

Altijd groen in huis

Dankzij de HKliving kunstplanten heb je altijd groen in huis. Dat is knus en gezellig. De uiteenlopende collectie HKliving kunstplanten bevat bloembollen, orchideeën, wilgentakken en diverse groene bladeren. Samen maak je daar mooie groene boeketten van. Kies eens voor een opvallend stuk met lange palmbladeren. Of wordt het een hazelaarkatjes met Monstera blad? De bloemen, takken en planten zijn gemakkelijk te combineren.

Voor op tafel en de vensterbank

Stel met de HKliving kunstplanten prachtige boeketten samen of zet de leukste planten in de vensterbank. Zet ze bij voorkeur in een mooie pot die bij je interieur past. Stel je een boeket samen, dan gebruik je hier een van de HKliving vazen voor. Deze geven de HKliving kunstplanten extra allure en passen goed in je woonkamer.

Binnenkort veel groen in huis

Bestel vandaag nog je favoriete HKliving kunstplanten en je hebt de volgende werkdag al dat groen in huis. Bij besteding vanaf 20.- is de verzending gratis. Bestel daarom meteen meerdere takken en heb veel plezier van je mooie groene huisdecoratie.