Merken

HKliving kinderlampen

HKliving ontwerpt interieurstukken en woonaccessoires met een rauw randje en een oude ziel. Zo passen de spullen van dit merk in een moderne en landelijke inrichting. Maar hou jij van bohemian, minima ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Hkliving

Je bent drie jaar geleden verhuisd, maar je blijft aan het schuiven. Het lijkt toch niet helemaal te kloppen wat er in de woonkamer bij elkaar staat, terwijl deze meubels in je vorige woning zo goed pasten. Door de boel met elkaar te verbinden, door een vloerkleed, lampen uit dezelfde lijn, een aantal bijzettafeltje of accessoires, maak je van je inrichting weer één geheel. Beziel je woning met Hkliving.

Alles voor in huis

Erg populair bij Hkliving zijn de vloerkleden en de meubels. Deze stukken vullen je woning en geven een verfijnd karakter aan je interieur. Hkliving verzorgt ook graag je servies, keukengerei, badkamertextiel en nog veel meer. Alle producten hebben diezelfde unieke stijl en die speciale Scandinavische uitstraling. Met dit merk breng je meer warmte en sfeer in alle hoeken van je huis.

Kwaliteit en inspiratie

De collectie van Hkliving is geïnspireerd op het verleden. Je vindt nieuw servies met een oude look, glazen in vintagestijl en ouderwets wollige vloerkleden. Plof na het werk neer op je nieuwerwetse retrobank en omring je met bijzondere Hkliving woonaccessoires. De spullen zijn gemaakt met aandacht, zoals het handgemaakte servies. Kies voor kwaliteit en laat je inspireren.

Hkliving bestellen bij wehkamp

Je nieuwe Hkliving meubels bestel je vanaf je oude bank bij wehkamp. Grote stukken zetten we voor je op de juiste plek en pakken we voor je uit.