Merken

HKliving

HKliving banken stralen persoonlijkheid uit. De banken van HKliving zijn gemaakt voor een woning in moderne stijl met een klassieke ziel. Knappe fauteuils in speciale vormen, een poef met authentiek k ...

322 resultatensorteren op
nieuwste collectie

HKliving woonaccessoires

Hoe leuk je je meubelen ook vind, na een paar jaar begin je je interieur toch een beetje zat te worden. Tijd voor iets nieuws! Met de woonaccessoires van het Nederlandse merk HKliving geef je je interieur een volledig nieuwe look, zonder dat je al je meubels hoeft te vervangen. Fleur je woon- of slaapkamer op met de prachtige sierkussentjes, voeg hier en daar een bijzettafeltje toe en versier je muren met de leukste posters, prints en prenten. Een vaasje hier, een spiegeltje daar en je interieur ziet eruit als nieuw!

De finishing touch voor je interieur

"Global living" staat centraal bij het Nederlandse interkeurmerk HKliving. In de collectie zie je dit terug in de Aziatische, maar ook tropische invloeden. Van opbergmanden tot poefs en van krukjes tot plaids: bij HKliving vind je het allemaal. Kleurrijke designs worden afgewisseld met basistinten, en opvallende statement pieces met minimalistische items. Zo geef je je interieur een geheel nieuwe, frisse look!

Een nieuwe look in een handomdraai

Kan jouw interieur ook wel wat frisse, nieuwe elementen gebruiken? Ben je geïnspireerd geraakt door de collectie van HKliving? Bestel je favoriete HKliving woonaccessoires dan bij ons op de website. Bij bestellingen van 20.- of meer is de verzending gratis. Staat je aankoop toch wat minder mooi in je woonkamer, slaapkamer of babykamer dan verwacht? Dat is geen probleem. Je kan je bestelling kosteloos retourneren.