Merken

Hitachi

De televisie neemt een belangrijke plek in je woonkamer in. Lekker een filmpje kijken op zaterdagavond, of gewoon het journaal: je geniet er nog meer van op een televisie van hoge kwaliteit. Hitachi t ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Hitachi

Heb je er genoeg van om met dichtgeknepen ogen naar je te kleine televisie te turen, in de hoop nog iets van de ondertiteling mee te krijgen? Zou je graag een grotere televisie willen met een hogere kwaliteit geluid en een scherper beeld? Al deze eigenschappen komen samen bij de televisies van het Japanse merk Hitachi. Daarnaast zijn de televisies van Hitachi ook nog eens lekker betaalbaar. Verruil nu je oude televisie met een Hitachi en geniet van het haarscherpe beeld en de uitstekende audio kwaliteit!

Bekijk het achtuurjournaal in high definition

Is het tijd voor een nieuwe televisie? In het assortiment van Hitachi vind je wat je zoekt. Hitachi heeft een breed aanbod: in de collectie vind je led televisies, 4k televisies en smart televisies. Daarnaast hebben sommige modellen een ingebouwde dvd-speler - perfect voor filmliefhebbers dus! De afmetingen variëren van 24 inch, de kleinste televisie, tot 55 inch, de grootste. Bij Hitachi is er dus voor ieder wat wils!

Bestel je nieuwe televisie bij ons op de website

Heb je de knoop doorgehakt? Bestel de televisie van jouw keuze dan snel en eenvoudig bij ons op de website. De verzending is geheel gratis. Daarnaast kun je de televisie ook gratis retourneren, mits dit binnen 30 dagen gebeurt. We laten je niet met je nieuwe televisie sjouwen - we zetten de televisie gratis op de juiste plek. Ook nemen we (indien gewenst) je oude tv gratis mee. Je kunt dus meteen beginnen met kijken!