Merken

Hip dekbedovertrekken

Alle Hip dekbedovertrekken zijn bijzonder. Prachtige, unieke dessins met gekleurde patronen fleuren je hele slaapkamer op. Het zachte en natuurlijke materiaal ademt en neemt lichaamsvocht op. Voor een ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hip dekbedovertrekken

Als de dagen korter worden, voel je dat je meer moeite hebt met opstaan. Je vraagt je af waar de tijd gebleven is dat je met veel zin je bed in kroop en er in de ochtend fris en fruitig uit sprong. Het is de hoogste tijd om iets te veranderen in de slaapkamer. Met een van de heerlijk zachte Hip dekbedovertrekken zet je slapen in een ander daglicht. Wat is er stimulerender dan wakker worden onder zo'n fleurig ontwerp?

Diverse maten

Voor elke maat bed vind je Hip dekbedovertrekken in onze collectie. De eenpersoons-dekbedovertrekken zijn 140 centimeter breed. Een normaal tweepersoons-dekbedovertrek is 200 centimeter breed. Een XL-hoes of lits-jumeaux overtrek is maar liefs 240 centimeter breed. Alle overtrekken zijn 200 of 220 centimeter lang. De bijbehorende kussenslopen zijn 60 bij 70 centimeter.

Zacht en fleurig

Hip dekbedovertrekken zijn lekker zacht, omdat ze gemaakt zijn van 100% katoensatijn. Slapen onder een natuurlijk materiaal is bevorderlijk voor je nachtrust. De intense kleuren werken in op je gemoed, zodat je lekker slaapt en fris wakker wordt. Wil je je bed nog extra aankleden, bekijk dan onze collectie plaids

Hip dekbedovertrekken kopen bij wehkamp

Hip dekbedovertrekken bestel je natuurlijk bij ons. Je betaalt je bestelling in een beveiligde omgeving. Onze deskundige klantenservice staat altijd voor je klaar als je vragen hebt of als er iets niet in orde is met je bestelling.