Merken

HI-TEC

Bij ons vind je niet alleen Hi-Tec sportkleding voor dames, maar ook streetwear en sportkleding voor heren. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf Hi-Tec is zo succesvol, dat het regelmatig in d ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Hi-Tec

Wanneer je gaat sporten of de deur uitgaat voor een wandeling in de natuur, dan wil je goed beschermd zijn tegen de elementen. Het is belangrijk dat je spieren warm blijven om blessures te voorkomen en je prestaties te bevorderen. Wanneer je inspanningen verricht, ga je transpireren. Daarom is het uiterst belangrijk dat je kleding draagt die goed absorbeert en ventileert. Een Hi-Tec uitrusting zit comfortabel en ondersteunt je prestaties. Hi-Tec draag je bovendien ook casual in je dagelijkse leven.

Schoenen en jacks

In 2013 won Hi-Tec internationale prijzen voor zowel 'product van het jaar' als 'merk van het jaar' met hun lijn lichtgewicht schoenen. Het jaar daarop werd Hi-Tec officiële sponsor van de Nijmeegse vierdaagse. Neem daarom eens een kijkje te nemen bij de collectie Hi-Tec wandelen en outdoor. Dankzij Hi-Tec wandelen we dit jaar zonder blaren en blijven we lekker warm met een softshell jack als de zon wegzakt achter de horizon.

Hi-Tec bestellen

Hi-Tec wandelschoenen hebben een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. Ondersteun je voeten optimaal terwijl je ze tegelijkertijd laat ademen, ook in de zomer op vakantie in de bergen. Wie weet haal je eindelijk de top van de Matterhorn nu je de juiste wandeluitrusting hebt!

De pasvorm moet goed zijn. Het voordeel van bestellen bij wehkamp is dat je lekker op je gemak thuis je kleding en schoenen past. Loop even een rondje door de kamer met je schoenen. Zitten ze niet lekker? Dan retourneer je ze zonder extra kosten.