Merken

Herschel heren rugzakken

Met een doordacht en vaardig ontworpen rugzak neem je al je bagage droog, veilig en comfortabel met je mee. Met de elegante Herschel herenrugzakken bereik je bovendien je bestemming geheel in stijl. H ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Herschel herenrugzakken

Wanneer je graag op pad bent in de natuur of lange stedentrips maakt, dan is een stevige rugzak geen overbodige luxe. Om rugpijn te voorkomen, moet de tas ook niet te zwaar zijn. Herschel herenrugzakken bieden al deze praktische voordelen en hebben ook nog een modieus en sierlijk design. Trek je er graag samen met je vrouw of vriendin op uit? In ons assortiment van Herschel damesrugzakken vind je ongetwijfeld ook een stijlvolle rugzak voor haar.

Tal van verschillende ontwerpen en decoraties

Herschel herenrugzakken verschillen zowel in design als in functionaliteit van elkaar. Zo zijn er tassen met klassiek ogende riemen, maar ook casual rugzakken met een ritssluiting. De doorgaans van polyester gemaakte Herschel herenrugzakken zijn verkrijgbaar in kleuren uiteenlopend van donkerrood tot lichtgroen. Sommige rugzakken zijn bovendien versierd met een bijzonder patroon of een fraaie print. Voorts hebben veel van de herenrugzakken een speciaal compartiment voor een laptop.

Vind snel en simpel de rugzak van je dromen

In een fysieke tassenwinkel neemt het vinden van een geschikte herenrugzak behoorlijk wat tijd in beslag. Bij ons op de site is dit daarentegen een fluitje van een cent. Zo geef je met de filters aan wat je beschikbare budget is, waarna alleen Herschel herenrugzakken uit deze prijsklasse aan je worden getoond. In het overzicht zie je voorts een heldere foto van elke rugzak. Bovendien vind je van alle Herschel herenrugzakken nog aanvullende foto's, een beschrijving en specificaties.