Merken

Herschel dames rugzakken

Herschel ontwerpt en produceert hippe damesrugzakken voor alledaags of recreatief gebruik. Het grootse en exclusieve aanbod van rugzakken is kenmerkend voor dit Canadese label. De uitstekende kwalitei ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Herschel damesrugzakken

Ga je binnenkort op citytrip naar het buitenland en ben je op zoek naar een stevige damesrugzak voor het meenemen van je handbagage? Of wens je een rugzak voor dagelijks gebruik op je werk, hogeschool of universiteit? Tegenwoordig draagt iedereen een Herschel rugzak en dus kan ook jij niet om dit merk heen. Herschel damesrugzakken vervelen nooit en bovendien wordt de collectie rugzakken voortdurend uitgebreid. Bekijk online ons veelzijdige aanbod rugzakken van dit Canadese merk.

Ruim aanbod Herschel damesrugzakken

Op onze website geniet je van een verrassend assortiment aan Herschel damesrugzakken. De tassen zijn gemaakt van materialen als canvas en polyester en sluit je veelal af door middel van een gesp. Dankzij de sterke schouderbanden draag je de tas probleemloos mee op je rug, ongeacht waar je naartoe gaat. De rugzakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder blauw, zwart, groen, grijs en rood. Ongetwijfeld zit er een kleur tussen die jou aanspreekt.

Bekende modellen

Heritage, Little America, Retreat zijn enkele bekende modellen van de Herschel damesrugzakken. Stem je aankoop af op het doel dat je hebt met de rugzak en ga een onbezorgde werkdag of vakantie tegemoet. Ben je benieuwd naar wat Herschel jou nog meer te bieden heeft? Neem gerust een kijkje bij het aanbod van Herschel damesaccessoires.

Koop je favoriete Herschel damesrugzak bij ons op de site en profiteer van gratis verzending boven de 20.-.