Merken

Herschel dames handtassen

Herschel damesaccessoires hebben een sobere, sportieve uitstraling en juist dat maakt ze zo bijzonder. Want deze rugzakken van hoge kwaliteit zijn overal mee naartoe te nemen en passen bij (bijna) ied ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Herschel schooltassen

Je kent het vast wel: je kind komt van school terug met veel te veel en te zware boeken en een kapotte rugzak. Vervelend want zo’n schooltas is uiteindelijk toch niet goedkoop. Wil je die situatie midden in het jaar vermijden? Dan zijn de Herschel schooltassen de oplossing die je zoekt. Dankzij het duurzame canvas houdt een Herschel rugzak het met gemak jaren uit.

Met gevoel voor stijl

Herschel bestaat nog maar sinds 2009, maar heeft duidelijk ingezet op een klassieke stijl. De rugzakken zijn gemaakt met oog voor detail en functionaliteit. Eenvoudige basiskleuren voeren de boventoon, maar wil je toch een rugzak met een opvallende print, dan kan je die bij Herschel schooltassen ook vinden. Dankzij de sportieve en casual stijl kan je de rugzakken van Herschel overigens ook perfect gebruiken voor het werk of het vervoer van een laptop.

Een streepje extra kwaliteit

Een schooltas is bedoeld om dingen te dragen. Herschel schooltassen maken die opdracht dan ook zo gemakkelijk mogelijk voor de rug. De extra gewatteerde vakken, het stevige canvas en de leren riemen bij sommige modellen ontlasten de rug zo veel mogelijk. Wil je er zelf ook eentje? Je zult zeker een geschikt exemplaar vinden in de collectie Herschel herentassen.

Een kind kan niet lang zonder een goede schooltas. Bestel je voor 23:59 uur een van de Herschel schooltassen bij wehkamp, dan heb je die morgen al in huis.