Merken

Hemoclin

Bijna iedereen krijgt wel eens met de vervelende kwaal aambeien te maken. Een aambei kan op allerlei manieren ontstaan. Wat de oorzaak ook is, een aambei is vervelend, dus je wil er zo snel mogelijk v ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hemoclin

Je hebt jeuk bij je achterste, of een branderig gevoel. Op internet zoek je op wat het kan zijn en je komt tot de conclusie dat je een aambei hebt. Fijn dat je weet wat het is, maar nu wil je graag een oplossing. Het internet biedt je tips als voldoende water drinken, vezelrijk eten en genoeg lichaamsbeweging. Dat doe je allemaal al, maar het gaat je niet snel genoeg. De verzorgingsproducten van Hemoclin helpen jou om snel van die vervelende aambei af te komen.

Gel of spray

In onze collectie Hemoclin verzorging vind je aambeien-gel en aambeienspray. De gel breng je aan rondom de aambei. Met de spray spuit je de het middel rondom de anus en hou je je handen schoon. Beide bevatten dezelfde actieve stoffen. Met de gel is het ook mogelijk om inwendige aambeien te behandelen, dat is met de spray lastiger.

Ook voor andere anale ongemakken

Naast aambeien zijn er allerlei andere ongemakken die zorgen voor jeuk, branderigheid en gevoeligheid bij de anus. Er hoeft niet altijd sprake te zijn van een aambei. Ook dan kunnen de verzorgingsproducten van Hemoclin uitkomst bieden. De producten zijn geheel biologisch en bevatten een gepatenteerde bio-actieve bacteriële blokker die de schadelijke bacteriën neutraliseert en het natuurlijke genezingsproces bevordert. Bestel vandaag nog de aambeien-gel of aambeienspray en laat de anale ongemakken verdwijnen.