Merken

Helena Rubinstein

Wist je dat niet Helena maar Chaja Rubinstein het brein achter Helena Rubinstein make-up is? Toen de Poolse rond 1900 naar Australië verhuisde veranderde ze haar naam, omdat Helena internationaler kli ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Helena Rubinstein mascara

Je ogen zijn je handelsmerk. Je laat ze graag zoveel mogelijk spreken. Dat doe je door een flinke laag mascara aan te brengen. Met zo'n mooie omlijsting komen de kleur, vorm en glans van je kijkers immers nog meer tot hun recht. Je bent altijd op zoek naar een goede mascara die opzienbarende effecten teweegbrengt. Ook wil je dat deze goed blijft zitten. Dan is het zeker de moeite waard om eens een Helena Rubinstein mascara te proberen. Deze is niet voor niets wereldwijd populair.

Experimenteren met je wimpers

Onze wimpers zijn relatief klein en fijn, maar toch kan je er heel verschillende effecten mee creëren. Dat is mooi meegenomen, want zo geef je jezelf gemakkelijk een andere look, afhankelijk van de situatie. Helena Rubinstein mascara is verkrijgbaar in diverse varianten, waarmee je bijvoorbeeld katachtige ogen creëert, of juist wimpers als spinnenpootjes. Of ga je liever voor een superzwarte femme fatale look? Met Helena Rubinstein mascara kan het allemaal.

Tijdloze kwaliteit

Helena Rubinstein is een exclusief make-up merk, dat al een lange tijd een hoge positie bekleedt in de internationale cosmeticamarkt. Deze positie heeft het merk te danken aan de constante kwaliteit en bijzondere innovaties. Door de speciale borsteltjes en formules mag je rekenen op een prachtig egaal effect en een lange houdbaarheid. Probeer ook eens de fantastische Helena Rubinstein gezichtsverzorging.

Geen tijd om naar de parfumerie te gaan? Helena Rubinstein mascara bestellen bij wehkamp betekent morgen al je nieuwe aanwinst proberen.