Merken

Helena Rubinstein

Wist je dat niet Helena maar Chaja Rubinstein het brein achter Helena Rubinstein make-up is? Toen de Poolse rond 1900 naar Australië verhuisde veranderde ze haar naam, omdat Helena internationaler kli ...

Helena Rubinstein

Ga jij tot in detail met je kleding, nagels, accessoires, schoenen en make-up? Wil je alles perfect op elkaar afstemmen als je een avond de deur uit gaat? Dat begrijpen de beauty-specialisten van Helena Rubinstein maar al te goed. Daarom winkel je voor de spannendste make-up bij Helena Rubinstein. Bij wehkamp natuurlijk. Elke mascara heeft zo haar eigen bijzondere eigenschap, zoals een kattenoog-effect of push-upvolume.

Spannende make-up

De historie van Helena Rubinstein is al even spannend als de make-up. Je komt items als Lash Queen Fatal Blacks of Spider Eyes tegen in de collectie. Zelfs de verpakking van de Lash Queen-serie heeft een gotisch randje. Met deze make-up steel je de show bij elke gelegenheid. Kies voor waterproof mascara, indien je wil dat de make-up door regen, wind en tranen blijft zitten.

Make-up verwijderen

Natuurlijk hoort make-up verwijderen er ook bij. Helena Rubinstein heeft daarom tevens removers. Kies een remover speciaal voor alle mascara's of voor het hele gezicht. Wil je in één keer klaar zijn, kies dan voor een make-up set met mascara, remover en oogcrème. Kijk in onze collectie Helena Rubinstein gezichtsverzorging voor praktische items voor je beste vriendin of voor jezelf.

Helena Rubinstein bestellen bij wehkamp

Heb je een feestje in je agenda staan? Bestel vandaag voor 23:59 uur je nieuwe make-up en ontvang deze morgen in huis.