Merken

Heart to Get

De Heart to Get sieraden zijn van Nederlandse bodem en geïnspireerd door de grote diversiteit in culturen en symbolen in de wereld. Heb jij al een Heart to Get ketting of armband in je sieradencollect ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Heart to Get

De sieraden van Heart to Get zijn ontworpen en bedacht op Nederlandse bodem door 2 designers: Marieke Deckers en Brigitte Brus. De designs van Heart to Get zijn handgemaakt van sterling zilver in zilver-, goud,- of rosékleur. Met deze sieraden willen de designers graag tijdloze items creëren waarbij jij jezelf kan laten zien! Laat je energieke kant zien en zet een echte statement neer door een van de mooie symbolen uit de Heart to Get collectie te dragen. De kettingen zijn voorzien van een mooie hanger met een boodschap. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hartvormige hanger waarmee jij liefde laat zien! Of een cirkel als teken van karma. Breng jouw boodschap over en wees jezelf! Want dan ben je toch op je mooist?

Heart to Get – een mooi cadeau

Naast kettingen heeft Heart to Get mooie armbanden van zilverkleurig, goudkleurig of rosékleurig zilver. Ook deze armbanden zijn voorzien van verschillende hangers met een boodschap. Geef jezelf een sieraad cadeau of verras een ander met bijvoorbeeld een Heart to Get ketting. Combineer deze ketting met een mooie armband en je bent klaar om gezien te worden!