Merken

Havaianas

Havaianas: de authentieke Braziliaanse slippers sinds 1962 Havaianas werd opgericht in 1962 en verspreidde wereldwijd de Braziliaanse ‘way of life’ via de legendarische rubberen zool met vrolijke en k ...

56 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Havaianas

Teenslippers: je hebt er een haat-liefderelatie mee. De eerste dagen van het nieuwe teenslipperseizoen loop je een paar blaren op en vervloek je ze. Als de blaren genezen zijn, kan je niet meer zonder. Hoewel Havaianas van oorsprong op de wereld zijn gebracht om arbeiders in Brazilië goedkoop aan schoeisel te helpen, zijn Havaianas nu niet meer weg te denken uit de West-Europese strandtas. En dat is niet voor niets!

Seizoen na seizoen

Havaianas staan bekend als sterk en comfortabel. Eenmaal gewend aan de vrijheid van ontblote voeten, wil je in de zomer niets anders meer en de zomer erna kijk je reikhalzend uit naar de eerste dag met slippers. En naar het warme weer natuurlijk. Deze slippers zijn beslist geen eendagsvliegen. Je draagt ze seizoen na seizoen. Het rubber is van erg goede kwaliteit en de teenband laat niet snel los.

Kleuren en versieringen

De bekendste Havaianas zijn die met de Braziliaanse vlag erop. Elk jaar produceert deze teenslippergigant nieuwe modellen. Een smal bandje, een brede band, verschillende kleuren, parelmoer glans, strass stenen en nog veel meer variaties op de standaard teenslipper. Kies de juiste slipper bij je bikini uit onze collectie Havaianas strandvakantie.

Havaianas bestellen bij wehkamp

Bestel voor jezelf, je partner of je kinderen een nieuw paar slippers uit onze collectie. We verzenden vanaf 20.- gratis. Zo kan je op je gemak thuis passen. Heb je een verkeerde maat besteld? Dan stuur je de slippers gewoon gratis terug.