Merken

Hasbro Gaming

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hasbro

Jij hebt vast wel eens van Hasbro gehoord. Zo niet, je kent vast wel één van de vele speelgoed merken die onder Hasbro vallen, zoals Nerf, Cluedo, Marvel, Play-doh en Disney Frozen. Naast speelgoed produceren ze ook bordspellen. Het populairste bordspel ter wereld wordt gemaakt door Hasbro: Monopoly. Het speelgoed en de bordspellen van Hasbro zijn veilig, van goede kwaliteit en uitvoerig getest. Ze maken speelgoed voor jong en oud.

Voor de kinderen

Hasbro maakt heel veel speelgoed voor jonge kinderen. Dankzij de rijke fantasie van jonge kinderen hebben zij niet veel nodig om blij van te worden. Met een Disney princess pop vermaken zij zich uren. Voor de jongens maakt Hasbro stoere Marvel poppen. Zijn je kinderen al wat ouder en willen ze spannend speelgoed, ook dan moet je bij Hasbro zijn. Met Nerf kunnen kinderen buiten het gevecht met elkaar aangaan. Geen zorgen, de pijltjes zijn uitvoerig getest en kunnen niet hard aankomen. Om de creativiteit van jouw kinderen te stimuleren heeft Hasbro ook Play-doh. Met Play-doh kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie hun gang laten gaan en hele mooie creaties maken. Ook hier hoef je je geen zorgen te maken. Play-doh is 100% veilig.

Voor de familie

Wil je graag wat met je hele familie doen? Ook daar speelt Hasbro op in. Ga met de hele familie spelletjes spelen en je hebt gegarandeerd een leuke tijd. Hoewel, met