Merken

Harman Kardon

Voor op het werk, ter ontspanning of wellicht voor allebei, laptops van HP zijn er voor elk type gebruiker. Kies een compacte laptop voor onderweg of ga voor een moderne computer die ook de nieuwste s ...

30 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Harman Kardon

Hangend op de bank kom je luisterend naar je favoriete muziek helemaal tot rust. Of je nu houdt van pop, jazz of klassieke muziek: voor optimaal muziekgenot heb je een kwalitatieve geluidsinstallatie nodig. Harman Kardon helpt je hierbij. Dit Amerikaanse bedrijf zoekt namelijk al ruim een halve eeuw naar steeds weer nieuwe manieren om de geluidservaring van een concert in huis te halen. Met de nieuwste speakers van dit innovatieve merk voelt het daadwerkelijk alsof je lievelingsband live in jouw woonkamer speelt.

Van complete audiosystemen tot koptelefoons

Kan jouw huis wel wat muziek gebruiken? In onze collectie van Harman Kardon vind je complete geluidssystemen, maar ook losse speakers of versterkers. Alle audioapparatuur is draadloos en uitgerust met bluetooth. Er zijn omvangrijke speakers op een vloerstandaard, maar ook futuristisch ogende luidsprekers met een industrieel design. Stoor je liever niemand met jouw lievelingsmuziek, kies dan een van de Harman Kardon koptelefoons. Dankzij het strakke ontwerp past deze elegante luisterapparatuur ook prima bij een trendy outfit.

Audioapparatuur met uiteenlopende prijskaartjes

Een complete audioset voor een thuisbioscoop is vrij prijzig, maar het assortiment van Harman Kardon omvat ook relatief voordelig geprijsde speakers. Laat je bij je zoektocht naar bij jou passende geluidsapparatuur helpen door onze handige filters. Hier geef je allereerst aan of je zoekt naar een balkvormige soundbar, een speakerset voor je pc of bijvoorbeeld een ultramoderne receiver die zowel audio- als videosignalen ontvangt. Heb je al een audiobudget in gedachten? Voer bij de filter dan ook het prijsbereik voor jouw nieuwe audioapparatuur in.