Merken

Harman Kardon

De audioapparatuur van Harman Kardon combineert een hoge geluidskwaliteit met een modern ontwerp. Zo zijn de koptelefoons en geluidsinstallaties zowel een lust voor het oor als het oog. De Harman Kard ...

32 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Harman Kardon Home cinema sets

Met een home cinema set van Harman Kardon kun jij optimaal genieten van films, series, tv programma’s en games, en lijkt het net of je een thuisbios hebt. De home cinema sets bestaan uit een subwoofer, blu-ray speler, speakers en een receiver. Omdat er bij een home cinema set meerdere speakers zitten creëer jij een 360-graden surround sound. Hierdoor zit jij midden in alle actie. Gamen, films en series worden echt levensecht. Heb jij altijd al surround sound willen toevoegen aan uw televisie kijken, dan kun jij dat nu in éen keer goed doen met Harman Kardon.

Verschillende soorten Harman Kardon

Je hebt qua home cinema sets van Harman Kardon veel verschillende opties. Het verschil zit hem in het aantal speakers die je erbij krijgt. Zo heb je de 2.1 surround hierdoor krijg jij mooi geluid zonder dat je daarvoor veel ruimte moet inleveren. De 2.1 bestaat uit speaker rechts en links van je tv plus een subwoofer. De 5.1 surround home cinema sets van Harman Kardon beschikken over vijf speakers. Voor een optimale beleving wordt een 5.1 surround geadviseerd, deze zijn ook het meest populair. En voor de echte liefhebbers van mooi geluid heb je de 7.1 surround. Hier krijg je er 7 speakers bij. Jij kunt ook het geluid aanpassen door middel van fase- en bass-boost controls in de subwoofer.

Harman Kardon Remote App

De home cinema sets van Harman Kardon zijn te besturen met de Harman Kardon Remote App. De app is gratis te verkrijgen in de Apple App Store en de Google Play store. Met deze app kun jij overal in huis jouw Harman Kardon home cinema set besturen, vanaf de bank of vanuit de keuken. Jij hebt controle over het geluid in jouw woon- of slaapkamer.