Merken

Happy Horse

Tover een glimlach op het gezicht van je kindje met het heerlijke knuffelgoed van Happy Horse. Al meer dan 50 jaar maken de ontwerpers van Happy Horse voor kinderen van alle leeftijden veilige knuffel ...

212 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Happy Horse

Je bent op zoek naar een nieuwe pluizige vriend voor je kindje. De knuffels die hij vlak na zijn geboorte kreeg, zijn inmiddels verwassen en stukgeknuffeld. Je zoekt iets origineels, iets zachts maar toch met pit. Bekijk de knuffels in onze collectie Happy Horse eens. We weten zeker dat je hier slaagt.

De zachtste dieren en knuffeldoekjes

De knuffelspecialisten van Happy Horse laten de dieren van hun zachtste kant zien. Pastel- en natuurkleuren worden gecombineerd met verfijnde gezichtsuitdrukkingen. Deze roepen zeker emotie bij je kindje op. Er zijn knuffels in verschillende groottes verkrijgbaar, en ook knuffeldoekjes die heerlijk zijn om mee te tutten. Kies voor Richie het konijn met zijn lange oren of de bekende kater Dikkie Dik.

Veiligheid voorop

De ontwerpers weten hoe belangrijk veiligheid is. Daarom zorgen ze dat alle knuffels voldoen aan de strenge eisen van het Europese CE-keurmerk voor veiligheid. Zo wordt er niet gewerkt met losse onderdelen zoals oogjes en neusjes.

Happy Horse kopen bij wehkamp

Bestel vandaag voor 23:59 uur een artikel uit de collectie Happy Horse, dan heb je het de volgende werkdag in huis. Vanaf 20.- is de verzending gratis. Heb je per ongeluk een verkeerd beestje besteld, dan kan je het gratis terugsturen.