Merken

Happy Baby

Is er een kleintje op komst? Met Happy Baby verwelkom je je kleine in een mooie babykamer. Van boxen tot wiegjes - in de collectie van Happy Baby vind je alles voor een "

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Happy Baby boxen

Over een paar maanden komt je eerste kindje. Je bent al druk met het verzamelen van spullen die je nodig hebt om je huis fijn en veilig te maken. Omdat jullie een hond hebben vind je het belangrijk dat je baby veilig kan spelen. Met de Happy Baby boxen maak je een eigen plekje voor je baby in de woonkamer. Lekker dichtbij!

Rust en ruimte

Met de Happy Baby boxen creëer je een plekje voor je baby, waar hij of zij lekker alleen kan spelen of een dutje kan doen. Door een kleine, omheinde plek te maken met zijn of haar eigen spulletjes voelt een baby zich veilig genoeg om te ontdekken en rond te kijken. De boxen zijn in hoogte verstelbaar, zodat je oudere baby de spijlen kan gebruiken om zich aan op te trekken zonder uit de box te vallen. Wil je extra bergruimte? Kies dan voor een box met een lade onderin.

Rustig spelen, lekker slapen

Naast de Happy Baby boxen waar je kindje heerlijk rustig kan spelen en slapen heeft Happy Baby de mooiste wiegjes voor je. In onze collectie