Merken

Happy Baby

Is er een kleintje op komst? Met Happy Baby verwelkom je je kleine in een mooie babykamer. Van boxen tot wiegjes - in de collectie van Happy Baby vind je alles voor een "

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Happy Baby

Een positieve zwangerschapstest is een magisch moment. Jullie worden ouders - wauw! Tegelijkertijd kan dit nieuws ook behoorlijk wat stress opleveren. Er is zoveel dat je moet regelen! Zo staat het inrichten van een mooie babykamer bij elke ouder op de to-do-lijst. Natuurlijk wil je het allerbeste voor je kleine meid of jongen - ook op het gebied van interieur. Dat begrijpt Happy Baby helemaal. In de collectie van Happy Baby vind je de schattigste wiegjes en boxen - voor happy baby's!

De perfecte ruimte voor je kleintje

Het assortiment van Happy Baby omvat de mooiste wiegen en boxen. Ben je op zoek naar een box met handige lades? Of lijkt een schommelwieg je wel wat? Bij Happy Baby vind je het allemaal. Zo maak je die babykamer helemaal af!

Laat de voorpret maar beginnen!

Ga je beginnen met het inrichten van de babykamer, en passen de wiegen en boxen van Happy Baby perfect in het interieur? Bestel de wieg of box van jouw keuze dan bij ons op de website. Bij een besteding van meer dan 20.- is de verzending geheel gratis. Is er haast bij? Bestel het item van jouw keuze dan voor 23:59 uur: dan heb je het pakket de volgende dag al in huis (met uitzondering van zondagen). Uiteraard zetten we het pakket voor je op de juiste plek en helpen we je, indien gewenst, met uitpakken.