Merken

Hape

Hape houten speelgoed is heel kleurrijk, lekker robuust en geschikt voor kleine kinderhandjes. Dankzij de dikkere speelstukken is een puzzel zo gemaakt of ligt er ineens een houten treinbaan door de k ...

116 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hape

Is je kindje nog erg klein? Dan is de veiligheid van haar of zijn speelgoed een belangrijk aandachtspunt. Veel speelgoed van kunststof bevat kleine onderdelen en die zijn onveilig voor kinderen onder de drie jaar. Bovendien voelt kunststof in de hand voor heel kleine kindjes niet natuurlijk aan. Daarom zal je kleine er niet graag mee spelen. Hout daarentegen is voor kleine kinderen heel fijn. Daarom kies je voor de vele mogelijkheden binnen de speelgoedcollectie van Hape.

Alles van hout

Hape helpt om lekker de wereld te ontdekken en de fantasie van je peuter of kleuter te prikkelen. De vrolijke kleuren van de puzzels en het andere speelgoed van hout spreekt zeer tot de verbeelding. Bovendien is hout lekker robuust, waardoor kleine kindjes er goed mee kunnen spelen. Hape heeft zeer veel verschillende soorten houten speelgoed in het assortiment opgenomen. Zo zijn er spelletjes, uitdagende puzzels, treinsets en nog veel meer leuke artikelen om uit te kiezen.

Duurzaam speelgoed

Hape speelgoed is niet alleen heel duurzaam, het hout helpt ook de motoriek van je kindje beter te ontwikkelen. Of het nu om de treinset gaat of om de vrolijke houten Hape spellen, het hout voelt in kleine kinderhandjes natuurlijk aan. Bovendien leren kinderen zo ook beter verschillende texturen te herkennen. Daarnaast is het speelgoed ook veilig voor kleine handjes en kan het tegen een stootje. Hout is erg fijn om mee te spelen. Het Hape speelgoed zal al snel favoriet zijn bij je kleintje.