Merken

Hape

Hape houten speelgoed is heel kleurrijk, lekker robuust en geschikt voor kleine kinderhandjes. Dankzij de dikkere speelstukken is een puzzel zo gemaakt of ligt er ineens een houten treinbaan door de k ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hape speelgoed

Kinderen zijn geboren om te spelen. Natuurlijk wil je graag dat ook jouw kleine zich lekker kan vermaken. Je ziet ze graag in de weer met kwalitatief hoogwaardig speelgoed van natuurlijke materialen. Zeker de allerkleinsten ontdekken de wereld immers maar al te graag met hun mondje! Hape speelgoed is verkrijgbaar voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Omdat er veilige materialen zijn gebruikt, hoef je je nergens zorgen over te maken. Bovendien valt Hape onder het educatieve speelgoed, dus je stimuleert er ook de ontwikkeling van je kind mee.

Spelend leren met Hape

Met Hape speelgoed kan je kleine al spelend leren. Deze bekende speelgoedfabrikant besteedt veel aandacht aan het stimuleren van verschillende vaardigheden bij kinderen via het speelgoed. Met Hape speelgoed kan je onder andere de creativiteit en verbeelding, de sociale, motorische en cognitieve vaardigheden en het probleemoplossend vermogen van je kleine prikkelen. Daarnaast is er natuurlijk ook heel veel plezier aan te beleven.

Al 30 jaar kwaliteit

Hape speelgoed maakt al drie decennia lang naam met zijn innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteit. Bij Hape gelooft men dat kinderen groeien door te spelen en het speelgoed van deze fabrikant stimuleert dit proces. Je hebt keuze uit allerlei verschillende soorten speeltjes. Stuur ze ook eens lekker de frisse buitenlucht in met het mooie Hape buitenspeelgoed.

Geen tijd om naar de speelgoedwinkel te gaan? Bestel speelgoed van Hape voor 23:59 uur bij wehkamp en het wordt morgen bij je thuis bezorgd.