Jurken & rokken

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat je hierop voorbereid bent en bestel een voorraadje Hansaplast bij wehkamp. De pleisters en bandages van dit kwaliteitsmerk zijn prettig in het gebruik en blijven goed zitten. Daarnaast heeft Hansaplast zeer effectieve middeltjes voor gezonde voeten. Bekijk nu de Hansaplast voetverzorging.

Hansaplast

Je hebt een druk leven en bent constant in beweging. Geen wonder dus, dat er af en toe ook wel eens een ongelukje gebeurt. Je verzwikt je enkel tijdens een wandeling, verdraait je knie tijdens het sporten of snijdt in je vinger tijdens het koken. Dan wil je het probleem snel en effectief kunnen verhelpen. Hansaplast mag in jouw EHBO-koffertje niet ontbreken. Dit bekende Duitse merk maakt pleisters en bandages waar je van op aan kan. Hansaplast stelpt het bloeden en verlicht je pijn effectief.

Pleisters, bandages en voetverzorging

In het assortiment van Hansaplast EHBO bij wehkamp vind je alles wat je nodig hebt om wonden en verstuikingen snel zelf te behandelen. Zo hebben we allerlei soorten pleisters, die onder andere waterbestendig zijn, of geschikt voor een gevoelige huid. Voor gezinnen is een voordelig family pack ideaal. Sporters hebben baat bij de verschillende bandages voor enkels, polsen, knieën en ellebogen. Loop je veel? Dan kan je niet zonder de voetverzorging van Hansaplast.

Betrouwbare EHBO-artikelen voor ieder huishouden

Het Duitse bedrijf Beierdorf introduceerde zijn pleistermerk Hansaplast al in 1922. Er zijn bijna geen kinderen die niet met vallen, opstaan en de pleisters van het merk groot zijn geworden. Inmiddels is het assortiment aardig uitgebreid en maken ook volwassenen die veel sporten of wandelen nog graag gebruik van de betrouwbare bandages en verzorgingsmiddelen van dit topmerk.

Voor 23:59 uur Hansaplast bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je EHBO-koffertje aanvullen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.