Merken

Hammer

Om serieus af te vallen of om flink wat spieren te kweken: fitnessaccessoires voor in huis zijn ideaal voor elk type fitnesswens. De vele hometrainers van Hammer zijn er voor de nodige cardio, terwijl ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Hammer fitness

Het vele gezweet zorgt voor een wat minder prettige geur in de hal en dan is ook nog eens je favoriete apparaat bezet: het zijn de kleine irritaties die elke bezoeker van een fitnesscentrum wel herkent. Stoppen met fitnessen is echter ook geen optie. Onze brede collectie Hammer fitness biedt gelukkig nog een derde optie: begin thuis je eigen kleine fitnessruimte. Hier is je fitnessapparaat altijd beschikbaar en zorg je zelf voor een prettige geur en sfeer.

Van cardio tot krachttraining

Wil je eindelijk die laatste paar kilo's kwijt? Met een eigen crosstrainer of roeitrainer heb je geen enkel excuus meer om niet te sporten. Een eenvoudige hometrainer kent een bescheiden prijskaartje en toch de echte Duitse grondigheid van Hammer fitness. Wil je geen kilo's verliezen, maar juist extra gewicht aan spieren kweken? Dan vind je bij ons gewichtensets en bokssets waar je direct mee aan de slag kan. Bovendien zijn er verschillende halterbanken en krachtstations voor de fitnessfanaat met wat meer ervaring.

Met Hammer fitness je altijd

Lijkt het je wel wat om een eigen fitnessruimte te hebben, maar ben je bang dat het al snel te duur wordt? Gebruik dan onze handige filters. Hiermee stel je eenvoudig een maximumprijs in voor alle accessoires en apparaten van Hammer fitness. Kijk ook eens naar ons assortiment Hammer hardlopen. Hier vind je loopbanden waarmee je ook in de herfst of winter je conditie op peil houdt.