Merken

Gymstick

Wil je graag op een efficiënte manier thuis sporten? Het Finse merk Gymstick heeft veel gebruiksvriendelijke yoga-, fitness- en andere sportartikelen. Kleine accessoires als een kettlebell, maar ook e ...

60 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Gymstick

Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en daardoor is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Met Gymstick haal je kwaliteitsmateriaal in huis waar ook de professionals zoals sportscholen en personal trainers dagelijks mee werken. Bij veel fitnessartikelen zijn zelfs trainingsvideo’s bijgesloten waarop een personal trainer je aan de slag zet, simpel en effectief!

Een groot aanbod

Gymstick heeft een groot aanbod op het gebied van fitnessaccessoires. Je kunt bij wehkamp terecht voor onder andere fitness matten, foam rollers, weerstandbanden en hoepels van Gymstick. Voor de krachtpatsers onder ons, zijn er ook kettlebells, optrekstangen of dumbbels. Dankzij het ruime aanbod is er voor elke sportfanaat wel een sportaccessoire van Gymstick.

Sets

Je kunt niet alleen voor losse producten van Gymstick bij ons terecht, je kunt ook sets kopen! Wat dacht je van een stepbank en kettlebell met een gratis springtouw erbij? Of wat dacht je van een fitnessbal en dumbbells met een gratis handknijper? Dankzij deze sets heb je meteen meerdere producten in huis en kan je aan de slag met de oefeningen. Schuif de meubels maar alvast opzij, want vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis.