Jurken & rokken

Met GUESS damestassen draag je je favoriete spulletjes in stijl met je mee. De handtassen en schoudertassen van het trendy Amerikaanse merk zijn voorzien van prachtige details. GUESS damestassen zijn gemaakt van de beste materialen en verkrijgbaar in vele mooie tinten. Voor iedere gelegenheid is er wel één. Bekijk nu alle damestassen.

GUESS damestassen

Zonder een stijlvolle tas ga jij niet de deur uit. Om aangenaam de dag door te komen heb je immers best wat spulletjes nodig. Deze allemaal in je jaszakken proppen is geen doen. Je kiest liever een mooie tas om ze altijd bij de hand te hebben. Maar een damestas is natuurlijk niet alleen nuttig. Het kan ook een stijlvol accessoire zijn dat je outfit helemaal afmaakt. GUESS damestassen zijn daarvoor heel geschikt. Ze zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren en materialen. Bovendien hebben ze subtiele of stoere details.

Veel tassen om uit te kiezen

Wat je stijl ook is, je vindt vast een GUESS damestas die bij je past. Het assortiment GUESS damestassen biedt je namelijk behoorlijk veel keuze. Er zijn klassieke vrouwelijke tassen, maar ook stoere en opvallende exemplaren. Ook kan je kiezen uit verschillende groottes. Voor het dagelijks leven is een wat grotere schoudertas heel geschikt. Voor feestjes of avondjes uit past een kleinere damestas waarschijnlijk beter. Welke keuze je ook maakt, met GUESS damestassen kom je trendy voor de dag.

Stoere stijl uit de VS

GUESS is een Amerikaans merk dat eerst vooral bekend werd met zijn prachtig zittende jeans. Later werd het aanbod van dit modemerk uitgebreid met andere soorten kleding, maar ook accessoires en sieraden. GUESS damestassen zijn een mooi voorbeeld van de typische stijl van het merk: vrouwelijk en toch stoer. Combineer ze met de stijlvolle GUESS damesschoenen voor een mooi totaalplaatje.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.