Merken

Gucci

Omgeef jezelf met Italiaanse luxe van Gucci en geniet van het effect. Het wereldberoemde modehuis is populair vanwege zijn stijlvolle tassen, accessoires en kleding. Voor de meeste mensen zijn deze bo ...

39 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Gucci

Jij houdt van glamour en trekt graag de aandacht. Daarom wil je er altijd verzorgd uitzien en bovendien lekker ruiken. Je zoekt daarom naar kwalitatief hoogwaardige geuren die echt onderscheidend zijn. Deze moeten bovendien lekker lang blijven hangen. De damesgeuren en herengeuren van Gucci zijn jou op het lijf geschreven. Hiermee haal je echt iets bijzonders in huis. Mensen zullen je er meteen aan herkennen. Bovendien heb je van deze luxe geuren de hele dag plezier.

Luxe geuren voor dames en heren

In het assortiment van Gucci bij wehkamp vind je de heerlijkste geuren voor dames en heren. Zowel de Gucci damesgeuren als de geuren voor mannen zijn lekker divers. Vrouwen kunnen onder andere kiezen voor bloemige, houtachtige en oriëntaalse aroma's die heel verleidelijk zijn. Er zijn parfums voor overdag en 's avonds. Mannen kunnen kiezen voor een natuurlijk houtachtig luchtje, of voor een stoere kruidige geur. Welke keuze je ook maakt, je kiest voor een echte kwaliteitsgeur in een mooie verpakking.

Italiaanse glamour en topkwaliteit

Het Italiaanse modehuis Gucci bestaat vanaf 1921. Aanvankelijk maakte het naam met prachtige tassen van kwaliteitsleder en andere glamoureuze accessoires. Deze zijn vandaag de dag nog steeds erg gewild, vooral bij de rich and famous. Voor gewone stervelingen zijn deze pronkstukjes onbetaalbaar. Met de heerlijke geuren kunnen zij zich toch een echte diva of divo voelen.

Geen parfumerie in de buurt? Voor 23:59 uur Gucci bestellen bij wehkamp is tijd én geld besparen.