Merken

Grohe

Wereldwijd is Grohe een van de grootste spelers in de sanitairbranche. Vanuit de kernwaarden design, duurzaamheid, kwaliteit en technologie maken ze onder andere thermosstaatkranen en douchesystemen. ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Grohe

Het is tijd om je oude vertrouwde huis een boost te geven. In het toilet vervang je de oude pot met hoge stortbak voor een hangtoilet met ingebouwde stortbak. De badkamer krijgt nieuwe duurzame thermosstraatkranen en een nieuw douchesysteem. Natuurlijk kies je voor Grohe, want dit Duitse merk staat te boek als de beste op gebied van sanitair en bovendien zijn de spullen bijzonder fraai vormgegeven.

Kranen en meer

Grohe maakt niet alleen kranen voor de badkamer. Je kan er ook terecht voor keukenkranen, wastafelkranen, kranen voor in het toilet en badmengkranen. Kies je voor een duurzame thermosstaatkraan of een mengkraan? Vervang niet alleen je douchekraan, maar ook de douchekop inclusief houder. Grohe is zelfs thuis in toiletsystemen, compleet met keramieken pot, gecoat stalen frame, een inbouwreservoir en alle spullen om het te monteren.

Top 3 Duitse duurzaamheid

Dat Grohe groene idealen heeft, laat de top 3 van de duurzaamheid award in Duitsland waar je het bedrijf in terug kunt vinden. Duurzaamheid is steeds belangrijker en dringt ook door tot huishoudens. Laat de kwaliteit en duurzaamheid van dit merk terugkomen in je huishouden. Bekijk ook onze collectie Grohe badkameraccessoires voor bijpassende accessoires.

Grohe bestellen bij wehkamp

Verbouwen kan een drukke en rommelige aangelegenheid zijn. Reden te meer om je nieuwe kranen vanaf de bank te bestellen bij wehkamp. Dat scheelt je een aantal ritten naar de bouwmarkt.