Merken

Grisport heren schoenen

Kwaliteit, comfort en duurzaamheid zijn belangrijke waarden voor het Italiaanse schoenenmerk Grisport. De Grisport outdoor wandelschoenen zijn speciaal ontworpen om je lang en comfortabel te laten wan ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Grisport

In 1977 sloegen de Italiaanse broers Grigolato de handen ineen, de eerste Grisport schoen werd geproduceerd. Als gespecialiseerd producent van handgemaakte schoenen ontstond Grisport op de markt voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Vandaag de dag telt Grisport meer dan 2000 werknemers en heeft de fabriek een oppervlakte van 40.000m2.

Grisport begrijpt de liefde voor de natuur en het buitenleven. De productie van de schoenen draait voor 70% op zonne-energie, de daken van fabriekshallen zijn voorzien van zonnepanelen. Daarnaast heeft Grisport strikte normen als het gaat om duurzaamheid bij het selecteren van grondstoffen.

Passie voor wandelsport

De collectie van Grisport is verdeeld in diverse werelden, elke wereld heeft zijn eigen verhaal en identiteit. Zo biedt Grisport niet alleen een high-performance product, maar een schoen die naadloos aansluit op je lifestyle.

De productie van de kwaliteitsschoenen richt zich op een mooi design en technologische eigenschappen, maar comfort staat op de eerste plaats. De toonaangevend fabrikant van wandelschoenen heeft zich bewezen door expertise, technologie, innovatie, onderzoek en ontwikkeling als bouwstenen in het productieproces te verwerken. Grisport kent de passies en begrijpt waar het écht om gaat bij het wandelen door de stad, de bossen of de bergen.

De natuur verkennen met de juiste wandelschoen

Of je nu gaat voor een wandeling op vakantie, een wandelavontuur in de bergen of een zondags rondje door de stad. De collectie wandelschoenen van Grisport biedt de beste keuze. De lage wandelschoenen zijn ontwikkeld voor korte tot middellange wandelingen op vlak en licht onverhard terrein. Ze zijn uitgevoerd met een stevige zool, die zorgen voor een goede afwikkeling van de voet en bieden steun, demping en stabiliteit. De halfhoge wandelschoenen hebben een schacht gevuld met foam, waardoor ze stevig, maar toch comfortabel zitten. Door het waterafstotende of waterdichte membraan blijven je voeten droog, maar wel ademend.