Merken

Green Toys

Geef je kind een nog mooiere toekomst met het leuke speelgoed van Green Toys. Dit Amerikaanse merk maakt al zijn speelgoed van 100 procent gerecycled plastic. Met de kleurrijke speeltjes kan je kindje ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Green Toys

Voor jouw kindje wil je niets dan het beste. Je ziet hem of haar graag gelukkig, nu en in de toekomst. Daarom zoek je naar kwalitatief hoogwaardig speelgoed waarmee hij of zij uren zoet is. Dit moet tegen een stootje kunnen en ook veilig zijn voor je kleintje. Green Toys zijn de perfecte cadeautjes om je kind mee te verrassen. Ze zijn kleurrijk en veelzijdig. Mooi voor binnen, buiten en in bad. Green Toys zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic zonder schadelijke stoffen.

Duurzaam speelgoed voor ieder kind

In het assortiment van Green Toys vind je makkelijk de leukste speeltjes voor ieder kind. De kleurrijke Green Toys voertuigen laten je kind kennismaken met allerlei beroepen en activiteiten. Zo zijn er brandweerwagens, schoolbussen en tractors. Maar ook leuke speeltjes om een heerlijke maaltijd te serveren, of een lekker kopje thee voor de poppen.

Milieuvriendelijke en kindvriendelijke speeltjes uit de VS

Green Toys is gespecialiseerd in duurzaam speelgoed. De kleurrijke speeltjes zijn gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen. Alles wordt met zorg in de Verenigde Staten gemaakt. Het bedrijf hecht veel waarde aan veiligheid. Het is dan ook geen enkel probleem als je kleintjes zijn of haar eerste tandjes in de Green Toys zet. Niet voor niets heeft het speelgoed al talloze prijzen gewonnen.

Voor 23:59 uur Green Toys bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je kleintje verrassen.