Merken

GrandHall

Maak een feestmaal in je eigen tuin met de uitstekende barbecues van Grandhall. Deze specialist maakt al sinds 1976 kwalitatief hoogwaardige barbecues. Deze zijn stoer en solide, met een Australische ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Grandhall

Zodra de dagen warmer en langer worden, krijg je de barbecuekriebels. Weinig vind je leuker en lekkerder dan lekker vlees grillen op de barbecue in je eigen achtertuin. Om je barbecueplezier verder te vergroten, zoek je een barbecue die zorgt voor betere resultaten, maar dan met minder moeite. Zet een Grandhall barbecue in je tuin en laat je verrassen door het gebruiksgemak en de mooie vormgeving. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: met Grandhall krijg je sneller dat perfect gegrilde maaltje op tafel.

De ideale barbecue voor in je tuin

Iedere barbecuefanaat heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren. Sommigen zweren bij een gasbarbecue, anderen kiezen voor elektrisch. Bij wehkamp koop je eenvoudig je favoriete type barbecue van Grandhall. De GrandHall elektrische barbecues zijn strak, compact en veilig in het gebruik. De gasbarbecues zijn groter, maar ook indrukwekkend veelzijdig. Hier maak je makkelijk een hele maaltijd op klaar.

Betrouwbare barbecues in Australische stijl

In Australië is het barbecueën tot een ware kunst verheven. Maar ook in Nederland is deze manier van eten bereiden al tientallen jaren populair. Het is dan ook heel gezellig om je samen in de buitenlucht te ontspannen tijdens het grillen. Dat lukt nog makkelijker met de betrouwbare Grandhall barbecues. Deze zijn solide en makkelijk in het gebruik. Daarnaast zijn ze ook nog eens een lust voor het oog.

Is er mooi weer voorspeld? Voor 23:59 uur Grandhall bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag al barbecueën.