Merken

GPO

Triumph hockey brengt je een heel fijne collectie sportbh’s die moeiteloos samengaan met hockey kleding. Draag de sportbh’s onder je hockeyshirt en ga zelfverzekerd op iedere bal af. Want met deze lingerie sta je zelf al met 1-0 voor. Het hoge draagcomfort en de goede ondersteuning maken deze bh’s van Triumph nog fijner.

sorteren

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Triumph hockey

Je bent een echte hockeydame. Dat betekent dat je bijna iedere dag wel op het trainingsveld bent te vinden. Als je zoveel traint heb je goede lingerie nodig, die je lichaam optimaal ondersteunt. Natuurlijk vind je dat een sportbh er best mooi uit mag zien. En daarom kies je voor de mooie collectie Triumph hockey.

Lingerie om in te scoren

Bij hockey ben je veel aan het rennen en ben je aan de bal, dan ren je wat voorover. Dat eist nog wel eens zijn tol van je borsten. Gelukkig heb je de lingerie uit de collectie Triumph hockey aan. Deze biedt veel ondersteuning dankzij de speciale cups zonder beugels. De stof van de Triumph hockey collectie neemt transpiratievocht moeiteloos op. De Triumph hockey lingerie is verkrijgbaar in de cupmaten B70 tot en met G80 in de kleuren zwart en wit.

Fijne basics

De Triumph hockey lingerie is dankzij zijn basic uitstraling gemakkelijk te combineren met je hockey tenue. Uiteraard draag je bij de Triumph hockey sportbh een van de Triumph damesslips in een zelfde basic uitstraling en kleur. Dankzij de gladde stoffen van de Triumph hockey lingerie, zie je niet eens dat je een sportbh draagt. Zo focus jij je alleen maar op de wedstrijd.

Lekker snel in huis

Bestel vandaag de Triumph hockey collectie en je stapt morgen het veld in met je nieuwe lingerie. Maar wij bezorgen wel de fijne hockey bh’s geheel gratis.