Jurken & rokken

Al vanaf het allereerste moment dat ze de ogen opendoen, zijn kinderen nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Dat is goed, want zo leren ze. Met Goula speelgoed ondersteun je ze op de juiste manier en stimuleer je hun ontwikkeling. Bekijk daarom ons assortiment.

Goula

Zoek je een cadeautje voor je buurjongen of voor je nichtje? Of doe je graag je eigen kinderen een plezier? Goula heeft kwalitatief hoogwaardig speelgoed in vrolijke, primaire kleuren en van duurzame, natuurlijke materialen. Dit soort speelgoed gaat tientallen jaren mee en verveelt nooit. De allerkleinsten leren van Goula kleuren, vormen en materialen, waarbij al hun zintuigen geprikkeld worden. Natuurlijk is Goula speelgoed gifvrij en volkomen veilig wanneer de kleintjes erop sabbelen. Let wel goed op de leeftijdsaanduiding bij het speelgoed, want peuters stoppen alles in hun mond. Geef hen dus nooit speelgoed dat zo klein is dat ze het in kunnen slikken!

Voor thuis en op school

Voor de allerkleinsten zijn er puzzels die uit een aantal grote vormen bestaan. De kleintjes leren de vormen vast te pakken en de verschillende materialen te onderzoeken. De houten boerderijdieren hebben bijvoorbeeld een extra stukje materiaal dat net zo aanvoelt als de huid van het dier. Voor de grotere kinderen is er Goula educatief speelgoed waarmee ze vaardigheden oefenen zoals rekenen. Wanneer je kinderen hier speels mee om leert gaan, houden ze hun hele leven leerplezier!

Goula kopen bij wehkamp

Met een duurzaam cadeautje uit de prachtige collectie van Goula zit je altijd goed. De kinderen zijn blij, en de ouders ook. Het speelgoed is niet alleen verantwoord, het ziet er ook bijzonder decoratief uit in de kinderkamer.

Is het speelgoed niet naar de smaak van de kleine? Retourneren mag binnen 30 dagen!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.