Merken

Goosecraft

Of je nu op zoek bent naar een dikke trui voor de winter of een dun vestje voor een zomeravond, alle truien en vesten van wehkamp’s topmerken vindt je hier. Wij hebben een breed aanbod voor je: van ba ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Goosecraft

Goosecraft is een Amsterdams merk met een grote passie voor leer. Goosecraft heeft meer dan 1000 verkooppunten in 15 verschillende landen. Al meer dan 10 jaar produceert Goosecraft de iconische leren items met zowel een rebelse look al een rock’n roll look, voor zowel heren als dames. Goosecraft maakt unieke producten door leer van de beste kwaliteit te combineren met unieke designs. Op deze manier is Goosecraft in staat om ultieme jacks, jassen, jurken en rokken te produceren. Met een item van Goosecraft wil je nooit meer een andere.

Zelverzekerdheid, avontuur en karakter

Het is de filosofie van Goosecraft om imperfectie te omarmen, de natuur is immers ook niet perfect. Het heeft tijd nodig om karakter te vormen. De items van Goosecraft krijgen meer karakter door het jaren te dragen. Goosecraft daagt jou uit om jezelf te durven zijn en het leven te omarmen. Het is de missie van Goosecraft om producten van hoge kwaliteit te produceren voor iedereen die kwaliteit en schoonheid waardeert. De producten van Goosecraft staan voor zelfvertrouwen en een sterk karakter. Voor iedereen die niet bang is om het avontuur uit de weg te gaan. Goosecraft is er voor jou. Wees zelfverzekerd en wees avontuurlijk! Kies uit de vele prachtige leren Goosecraft items, voor jou tijdloze look!