Merken

Good&Mojo

Good & Mojo is het enige merk ter wereld dat duurzaamheid koppelt aan een goed doel. De lampen zijn gemaakt van mooie natuurlijke materialen, zoals bamboe, rotan, jute, eco-linnen en gerecyclede a ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Good&Mojo lampen

Gezellig hè, om 's avonds de schemerlampen in huis aan te doen. Soms zijn ze broodnodig om een donker hoekje om te toveren tot een gezellige leeshoek. Of om je hobby bij te lichten op de tafel. Mag een lamp in je woning gezien worden? Dan kies je voor Good&Mojo lampen.

Aards design met industriële invloeden

De Good&Mojo lampen hebben een bijzonder uiterlijk. Aan de ene kant maken de ontwerpers gebruik van industriële materialen, zoals metaal en glas, aan de andere kant juist van hout en katoen. Deze combinatie zorgt voor spannende contrasten die toch heel harmonieus samenkomen. De collectie bevat hanglampen, vloerlampen, wandlampen en natuurlijk tafellampen in verschillende, natuurlijke tinten. Zo zie je veel roodtinten, oranje schakeringen en tinten bruin terug in de collectie.

Stijlvol voor ieder interieur

Het leuke aan de Good&Mojo lampen is dat ze gemakkelijk samengaan met je interieur. Helemaal als je veel houten elementen gebruikt. Zet eens een of twee Good&Mojo tafellampen op het bureau neer, of op een bijpassend bijzettafeltje. Combineer dit met een bijpassende hanglamp en je kamer krijgt een heel nieuwe uitstraling. De lampen gaan gemakkelijk samen met een landelijk, modern of klassiek interieur.

Vandaag bestellen, binnenkort genieten

De Good&Mojo lampen brengen licht in het huis. Bestel ze daarom vandaag nog en je geniet de volgende werkdag al van je nieuwe hanglamp en vloerlamp van Good&Mojo. De bestelling wordt zonder verzendkosten bij je thuis gebracht.