Merken

Golden Crown babybedtextiel

Golden Crown beddengoed maakt van elke slaapkamer een paleis. Of je nu zuiver functioneel beddengoed zoekt of beddengoed dat ook sfeer in je slaapkamer brengt, Golden Crown heeft voor elke toepassing ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Golden Crown matrasbeschermers

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt ook voor in bed plassen. Dat overkomt kinderen nog wel eens, maar ook volwassenen hebben wel eens last van een ongelukje. Zonde als je matras daar onder te leiden heeft. Daarom gebruik je Golden Crown matrasbeschermers.

Comfortabele bescherming

De Golden Crown matrasbeschermers zijn geschikt om te gebruiken op kinderbedden, maar ook voor je eigen bed (handig tijdens of na de zwangerschap) of die van opa en oma. De matrasbeschermers zijn voorzien van een waterafstotende laag. Hierdoor is het onmogelijk voor vocht om in de Golden Crown matrasbeschermers te trekken en bereikt het al helemaal je matras niet. Dat is wel zo prettig. Bovendien zijn de beschermers lekker zacht en comfortabel. De Golden Crown matrasbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, namelijk 90 x 200, 140 x 200, 160 x 200 en 180 x 200.

Onder het hoeslaken

De Golden Crown matrasbeschermers leg je bovenop je Golden Crown matrassen. Vervolgens doe je er nog een speciaal hoeslaken omheen die als nog een barrière werkt tussen vocht en de matrasbeschermer. Maak vervolgens het bed op zoals je gewend bent, met een hoeslaken voor het matras en je favoriete beddengoed.

Binnenkort al op bed

Als je vandaag nog je bestelling plaatst, leg je de Golden Crown matrasbeschermers de volgende werkdag al ter bescherming op het matras. Bij een besteding vanaf 20.- is de verzending geheel gratis.