Merken

Golden Crown

Ongemerkt breng je veel tijd door op je slaapkamer. Golden Crown draagt graag een steentje bij aan een fris bed en goede nachtrust. Met Golden Crown matrassen heb je het gevoel in een hotelbed te slap ...

25 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Golden Crown

Je kent het vast wel: je matrassen zijn nog niet aan vervanging toe, maar telkens als je het beddengoed verschoont, zijn de vlekken die op het matras zitten een doorn in je oog. Je wil je nog geen afscheid nemen van de matrassen, maar je weet even geen andere oplossing voor het vlekkenprobleem. Een matras past nu eenmaal niet in de wasmachine. Golden Crown brengt uitkomst.

Van matrasvernieuwer tot functioneel beddengoed

Is je matras nog niet aan vervanging toe, maar wel aan een verfrissing? Gebruik dan een matrasvernieuwer van Golden Crown. Bij gezondheidsproblemen of zwangerschap kan je je fijne bed het beste beschermen met een waterdichte molton en dito kussenhoezen. Deze houden lichaamsvocht tegen, zodat je matras fris en schoon blijft. Golden Crown gebruikt jersey, badstof en katoen voor het beddengoed, gecombineerd PE/PP voor de waterdichte laag. Met Golden Crown kan je matras jaren langer mee.

Verschillende kleuren en maten

Het Golden Crown beddengoed is er voor verschillende gangbare maten matrassen. De meeste hoezen zijn geschikt voor een matras tot 22 of 25 centimeter hoog. Bij sommige hoezen kan je kiezen uit verschillende effen kleuren zoals wit, ecru of grijs.

Golden Crown bestellen bij wehkamp

Wil je morgenavond heerlijk slapen op je nieuwe Golden Crown matrashoes, plaats dan vandaag voor 23:59 uur je bestelling. Bestel je voor meer dan 20.-, dan betaal je geen bezorgkosten.