Merken

Globber

Globber maakt sinds 2014 de coolste stepjes, scooters en allerlei ander innovatief buitenspeelgoed. Vrijheid en blijheid staan voorop bij deze ontwikkelaars. De stepjes zijn gemaakt voor groot en klei ...

12 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Globber

Nu het weer mooi weer wordt, heb je weer zin om er met de kinderen op uit te trekken. Lekker naar het park, door de stad lopen en op avontuur in een speeltuin. De kinderen ontwikkelen hun motoriek snel als ze de ruimte krijgen. Met Globber ontdekken ze de wereld vanaf een step. Zo wordt een ritje naar de speeltuin in de buurt een spannend avontuur!

Stabiel met drie wielen

De steps van Globber zijn voorzien van drie wielen. Op deze manier staat je kindje altijd stevig op het stepje, maar heeft het toch enig gevoel van balans nodig om te kunnen rijden. De Fantasy stepjes zijn voorzien van flitsende kleuren en lichtjes. De 4-in-1 en 5-in-1 steps groeien mee met je kind en zijn zelfs om te bouwen tot loopfiets.

Veiligheid boven alles

Kinderen leren door grenzen op te zoeken en jij wil ze zo goed mogelijk beschermen tegen pijn. Daarom verzorgt Globber ook kinderhelmen om je kind te beschermen tegen schade aan het hoofd. De helmen zijn geschikt voor steppen, skeeleren, skateboarden of om te fietsen. Ze zijn verstelbaar in grootte, om te voorkomen dat ze afvallen. Bekijk onze collectie Globber skeelers voor de leukste gekleurde helmen.

Globber bestellen bij wehkamp

We verzenden de nieuwe step van je zoon of dochter vanaf 20.- gratis. Plaats je bestelling voor 23:59 uur, dan heb je de step de volgende werkdag al in huis.