Merken

Glibbi

De Globber steppen zijn revolutionair, veilig en vooral heel leuk en mooi. Deze kindersteppen hebben een opvallend design met lekker felle kleuren. En bij een step hoort natuurlijk ook een bijpassende ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Globber

Voor een kind is het heerlijk om door de hele wijk te spelen. Het liefst doet hij of zij dat natuurlijk zo snel mogelijk en het moet vooral ook heel cool zijn. Kindersteppen zijn er al decennia en blijven geliefd onder de jongste generatie. Niet zo gek natuurlijk, steppen zijn snel, wendbaar en iedereen kan ermee overweg. Zeker met de steppen van Globber, die drie wielen hebben in plaats van twee.

Meer stabiliteit en balans

De Globber-steppen hebben twee wielen aan de voorkant. Dit zorgt voor meer stabiliteit en balans. De motoriek van kinderen is nog volop in ontwikkeling en vaak nog niet optimaal. Kinderen kunnen hierdoor meer problemen hebben met het bewaren van hun evenwicht. De Globber-steppen bieden de kinderen een speelse manier om te oefenen met hun stabiliteit en evenwicht. Vanwege de drie wielen gebeuren met deze steppen ook minder ongelukken dan met steppen met twee wielen.

Steppen speciaal voor de kleinsten

Globber ontwikkelt kindersteppen waar zelfs de allerkleinsten mee kunnen spelen. Dit zijn de zogenaamde Evo Comfort 5-in-1- of 4-in-1-steppen. De step heeft namelijk drie standen: driewieler, loopfiets en step. Hierdoor is deze te gebruiken door kinderen van 15 maanden tot 6 jaar. Bekijk nu de collectie Globber babyspeelgoed, en vergeet ook niet om beschermingsaccessoires uit het aanbod Globber skeelers te bestellen.