Merken

Gioseppo

Gioseppo maakt de leukste sandaaltjes voor meisjes. Meisjesschoenen mogen lekker gek zijn en voorzien van mooie details. Glitters bijvoorbeeld en bloemetjes. Dit en meer zie je allemaal terug in de mo ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Gioseppo

Vind je dochter het ook altijd zo heerlijk om bij de eerste zonnestralen op blote voetjes naar buiten te gaan? Dit is natuurlijk in de tuin of op het balkon wel handig. Maar naar school of op straat niet. Gelukkig zijn er dan de sandaaltjes van Gioseppo. Voor de Gioseppo-sandalen gebruikt men het beste leer. Het voetbed geeft nog meer wandelcomfort.

Vrolijke sandaaltjes

Leer is ideaal voor schoenen. Het respecteert namelijk de huid en beweegt heel fijn met de voet mee. Het zachte voetbed ondersteunt de groeiende kindervoet optimaal. Ook zorgt het geheel voor zeer veel draagcomfort. Omdat kleine meisjes van glitters en bloemen houden, zijn deze rijkelijk op de leren sandalen verwerkt. Je koopt de sandalen van Gioseppo in de maten 20 tot en met 35.

Past overal bij

Het leuke aan de sandaaltjes van Gioseppo is dat ze overal bij passen. Zo draagt je dochter ze net zo gemakkelijk naar school met een korte broek, of samen met een van de leukste meisjes jumpsuits naar een feestje. Ook met een rokje of jurk staan de sandalen heel erg leuk.

Vandaag bestellen, morgen dragen

Geef je kleine meid de leukste en mooiste sandalen van Gioseppo. Bestel ze vandaag nog, want dan heb je ze morgen al binnen. De bezorgkosten betalen wij. Het is mogelijk om de schoenen van Gioseppo vooraf, achteraf en in termijnen te betalen (let wel: geld lenen, kost geld).