Merken

Gillette

Gillette is een verzorgingsmerk voor mannen dat onder meer scheerschuim produceert en op de markt brengt. Gillette is een Amerikaans merk en al sinds 1908 actief. Gillette biedt artikelen aan die pass ...

80 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Gillette

Ja hoor, daar zijn die haren weer die je pas nog had verwijderd. Gelukkig is het scheren van baard- of beenharen zo gebeurd met de fijne producten van Gillette voor heren en dames.

Voor hem & haar

Gillette heeft een complete lijn met scheerproducten voor hem en voor haar. Voor hem zijn er diverse scheersystemen, zoals Gillette Fusion en Mach 3. De combinaties van mesjes en bijvoorbeeld een losse trimmer maakt het extra fijn om baard- en snorharen te verwijderen. Je kan het ook gebruiken voor het bedwingen van haren op buik of rug. Naast scheermesjes zijn er ook scheergels voor heren in het assortiment opgenomen. Dames kunnen terecht voor Gillette ontharen producten. Onder de naam Venus zijn er verzachtende scheergels en scheersystemen voor een zachte huid en een glad resultaat.

Scheertips

Voordat je de scheergel aanbrengt, maak je de huid een beetje nat. Zo zal de gel nog beter gaan schuimen. Laat vervolgens de scheergel na aanbrengen op de huid even intrekken. Hierdoor worden de haartjes zachter en kun je met je Gillette scheermes gemakkelijker ontharen. Mannen gebruiken na het scheren bij voorkeur een after shave. Dames kunnen na het ontharen een verzachtende crème of bodylotion aanbrengen.

Vandaag bestellen, morgen in huis

Haal snel je nieuwe scheermesjes van Gillette in huis door vandaag nog je bestelling te plaatsen. Wij bezorgen deze dan de volgende dag. Bij een besteding vanaf 20.- worden de mesjes ook nog eens gratis naar je toegestuurd.