Merken

Gigaset slimme beveiliging

Het Duitse bedrijf Gigaset is de specialist op het gebied van communicatiesystemen voor huishoudens. Je kent waarschijnlijk wel de Gigaset huistelefoons. Buiten deze draadloze DECT-telefoons produceer ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Gigaset

Communicatie was nog nooit zo belangrijk als vandaag de dag. Daarin speelt internet een grote rol. Je vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven, met vrienden en familie in contact te staan en altijd bereikbaar te zijn. Met de communicatieapparatuur van Gigaset ben je verzekerd van al die verbindingen.

Huistelefoons en meer

Die bekende sets draagbare huistelefoons werkend via een DECT-signaal, die zijn van Gigaset Communications. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit van het signaal, zodat je overal in huis verbinding houdt met degene aan de andere kant van de lijn. Breid je communicatienetwerk uit met een extra set telefoons. Om ook onderweg te kunnen genieten van de geweldige kwaliteit verbinding, ga je voor een mobiele telefoon van Gigaset, het bedrijf dat voorheen Siemens was.

Nieuwe verbindingen

Tegenwoordig communiceren niet alleen mensen met elkaar via een signaal, zoals DECT, wifi of 4G. Apparaten kunnen ook onderling communiceren. Met Gigaset domotica verbind je verschillende slimme apparaten met elkaar, zoals lampen, speakers en een subwoofer. Zo geniet je optimaal van de rijke technologie en innovaties van de 21e eeuw.

Gigaset bestellen bij wehkamp

Jouw nieuwe elektronica van Gigaset bestel je vanuit huis. Bestel je vandaag nog voor 23:59 uur, dan heb je het pakket de volgende werkdag al bij je thuis. Ben je toch niet helemaal tevreden, dan kan je het bestelde gratis terugsturen.