Merken

Geox

De ademde schoen van Geox. We weten het allemaal, maar wat ze er precies mee bedoelen? Schoenen van Geox hebben een ademde zool, zodat ze goed ventileren. De zool bevat microgaatjes, waarbij vocht in ...

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Geox kinderschoenen

Je wil je kind graag het beste meegeven. Zeker nu ze nog volop in de groei zijn, vind je goede schoenen dan ook heel belangrijk. Ze moeten goed zitten, tegen een stootje kunnen en irritatie voorkomen. Kinderen houden zich immers niet in bij het spelen. Met de verkeerde schoenen aan leidt dat al snel tot blaren of uitslag. Geox kinderschoenen hebben dit probleem niet, door de hoge kwaliteit en de uitzonderlijk goede ventilatie. Daar kan je kind zich de hele dag mee uitleven.

Stoere modellen om uit te kiezen

Geox kinderschoenen zijn ideaal voor stoere jongens en meisjes met een sportieve smaak. De goed ventilerende schoenen zijn doorgaans ook voorzien van een uitneembaar voetbed. Maar goede schoenen hoeven er niet saai uit te zien. Geox kinderschoenen hebben felle kleurtjes en speelse details, zoals lichtjes die aangaan bij iedere stap die je kind zet. Daar kunnen ze mee aankomen op het schoolplein.

Luchtige stappers

Geox is een Italiaans schoenenmerk dat halverwege de jaren negentig werd opgericht. De oprichter maakte ooit gaten in zijn hardloopschoenen tijdens een hete zomerdag en was zo te spreken over de ventilatie dat hij deze vondst wilde delen. Sindsdien heeft Geox naam gemaakt met mooie en luchtige stappers die de hele dag comfortabel blijven. De stoere Geox kindersneakers zijn perfect voor jouw onstuitbare wildebras.

Krijg je je kind met geen mogelijkheid de schoenenwinkel in? Voor 23:59 uur Geox kinderschoenen bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.