Merken

Gel-a-Peel

Met de Gel-a-Peel stations en accessoires maak je de mooiste sieraden en versier je eenvoudig je T-shirts en tassen. Gel-a-Peel is het leukste speelgoed voor meiden vanaf acht jaar die zich graag bezi ...

Gel-a-Peel

De tijd van strijkkraaltjes is voor je dochter voorbij. Bovendien kan je bijna een expositieruimte vullen met kunstwerkjes. Ze is toe aan nieuw speelgoed, waarbij ze creatief kan zijn en iets kan maken dat ze ook daadwerkelijk kan gebruiken. Wat is er dan leuker dan eigen sieraden te maken of een tas te versieren? Met Gel-a-Peel maak je vrolijke en gekleurde mode items en kunstwerkjes, zoals oorbellen en armbandjes, helemaal zelf.

Ontwerpen met gel

De 3D-printer is een beroemd fenomeen. Kinderen kunnen ook aan de slag met 3D-ontwerpen en wel met Gel-a-Peel. Met dit speelgoed maak je allerlei vormen uit gel die, eenmaal gedroogd, hun vorm behouden. Maak mooie sieraden, zoals armbanden, of versier een T-shirt of tas. Je kind kan met de verschillende kits uit onze collectie snel aan de slag. In een ontwerpstation of starterskit vind je alles wat je nodig hebt: verschillende kleuren gel, sjablonen en een houder om je sieraden of design in te kunnen maken. Is je werk droog? Losmaken en dragen maar!

Vakantiepret

Zit de vakantie eraan te komen en belooft het weer niet veel goeds? Met een set uit onze collectie Gel-a-Peel thuisvakantie kom je gemakkelijk binnenshuis de vakantie door. Na de vakantie kan je dochter op school haar nieuwe sieraden laten zien aan vriendinnen.

Gel-a-Peel bestellen bij wehkamp

Heb je een last minute cadeautje nodig? Bestel vandaag nog Gel-a-Peel voor 23:59 uur en ontvang het pakket de volgende werkdag al in huis.