Merken

Geisha kindertruien

Laat je dochter stralen in Geisha kindertruien. Deze vallen meteen op door hun bijzondere ontwerpen. Dit Nederlandse kledingmerk mixt stijlen op een verrassende manier. Geisha kindertruien zijn niet a ...

13 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Geisha kindertruien

Jouw dochter wil graag kleren dragen waarin ze vrij kan bewegen. Voor haar geen strakke boordjes of stoffen die niet meegeven. Zij kiest liever voor een zachte sweater van soepel materiaal. Deze moet comfortabel zijn, maar zeker niet saai. Met Geisha kindertruien maak je haar zeker blij. Deze zitten lekker en zien er tegelijkertijd bijzonder uit. Geisha kindertruien vallen op door hun vrolijke prints, mooie kleuren en grappige details.

De leukste truien voor kinderen

Houdt je dochter van fleurige en comfortabele mode? Dan vindt ze vast wat ze zoekt in de collectie Geisha kindertruien. Misschien wordt ze blij van sportieve streepjes, of van een bijdehante tekst? Of verras haar met een extra lange trui die ook als jurkje kan dienen. Een soepele capuchontrui is heerlijk zacht en warm. Geisha kindertruien zijn verkrijgbaar in de maten 128 tot 176.

Bijzondere mode van Nederlandse bodem

Geisha werd opgericht in 2001. Het begon met de zoektocht naar de perfecte jeans voor vrouwen. Sindsdien is het aanbod steeds verder uitgebreid en kunnen ook jonge meiden genieten van deze bijzondere kleding. Deze weet altijd te verrassen met bijzondere combinaties van kleuren, materialen en prints. Perfect voor eigenzinnige meiden die graag een beetje opvallen. Bekijk ook eens de Geisha kinderjeans bij wehkamp en steek je dochter helemaal in het nieuw.

Geen Geisha verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Geisha kindertruien bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.