Merken

Geisha kinderjurken

Bij het Nederlandse kledingmerk Geisha draait alles om creativiteit. Het modelabel speelt volop met thema's, kleuren en een perfecte pasvorm. Juist ook voor kinderen zijn er volop keuzemogelijkhed ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Geisha kinderjurken

Soms droom je er stiekem van dat je dochter als model door het leven gaat. Je maakt haar kapsel mooi, je doet haar wat make-up van jou op, je koopt mooie schoenen en natuurlijk investeer je in elegante meisjeskleding. Dit maakt haar tot een stralende prinses, zowel thuis als buiten de deur. Met Geisha kinderjurken zorg je dat je dochter er fantastisch uitziet. De mooie jurken trekt ze aan tijdens een feestelijke gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag of kerst. Uiteraard mag ze een Geisha kinderjurk ook aandoen als ze naar school gaat of als ze samen met jou een avondje uitgaat.

Geisha kinderjurken bij wehkamp

In de gevarieerde collectie Geisha kinderjurken van wehkamp slaag je altijd. Net zoals de items voor volwassenen hebben ook kinderjurken van Geisha een perfecte pasvorm. De jurken van katoen, acryl, polyester en metaaldraad geven je dochter een feestelijke uitstraling. Ze zijn te koop in het blauw, groen, zwart en diverse andere kleuren.

Diverse maten kinderjurken

Geisha kinderjurken zijn er in de maten 128 tot en met 176. Bekijk ook zeker het complete assortiment Geisha meisjeskleding en investeer in een elegante kledingstijl voor je dochter.

Maak slim gebruik van de navigatiemogelijkheden om snel en eenvoudig te zien welke Geisha kinderjurken voldoen aan de wensen van jou en je dochter. Doe je aankoop vandaag nog voor 23:59 uur en ontvang de kleding de volgende werkdag al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.