Merken

Gecko Covers iPad & tablets

Het Nederlands bedrijf Gecko Covers is in 2009 opgericht. Het bedrijf maakt covers die dienen ter bescherming van onder andere tablets, e-readers en smartphones. Het leuke is dat de Gecko Covers voor ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Gecko Covers

Je hebt voor je gevoel oneindig lang gespaard voor je nieuwe smartphone en in een moment van onoplettendheid laat je het toestel vallen. Daar ligt je kostbare goed met een scherm in duizend stukjes. Het huilen staat je nader dan het lachen, en al helemaal wanneer je erachter komt dat je dit had kunnen voorkomen met Gecko Covers. Een heel kleine investering voor het wegnemen van een enorm, duur, risico.

Een ruim aanbod covers

Veel huishoudens hebben een smartphone, laptop, e-reader en/of tablet in huis. Deze apparaten zijn duur in aanschaf en daarom koop je een cover van Gecko Covers. Gecko Covers heeft voor diverse apparaten covers in het assortiment. Zo kan je met deze covers je e-reader, smartphone, tablet en laptop beschermen met een van de hoezen waarbij aan de meest gangbare merken en modellen apparatuur is gedacht. En omdat het oog ook wat wil, is er een breed kleurenpalet waar je bij de covers uit kan kiezen.

Gecko Covers kopen bij wehkamp

Ben je vaak op pad met je laptop, koop dan snel je Gecko Covers voor laptops bij ons op de site. Je kan bij ons heel goed je last minute aankopen doen, want wat je vandaag voor 23:59 uur bestelt, is de volgende werkdag al in huis. Wil je je bestelling deels of geheel retourneren? Dat is kosteloos en kan zonder opgave van redenen.