Merken

GeBe Maternity sALE: Blouses & tunieken

GeBe Maternity produceert een modieuze en comfortabele collectie voor elke zwangere vrouw. De collectie richt zich op de vrouw die volop in het leven staat en graag haar eigen stijl ook tijdens de zwa ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

GeBe Maternity

GeBe Maternity bestaat al 13 jaar en is opgericht na 30 jaar productie ervaring voor zwangere vrouwen. GeBe Maternity biedt modieuze en comfortabele collecties voor elke mama in spé.

Mama in spé

De collectie van Gebe Maternity richt zich op de vrouw die volop in het leven staat en graag haar stijl wil behouden tijdens de zwangerschap. De designers van Gebe Maternity houden rekening met het veranderende lichaam van de vrouw tijdens de zwangerschap. Hierdoor blijft de maat van voor de zwangerschap hetzelfde, alleen de pasvorm is aangepast.

Ook voor na de zwangerschap

De stoffen zijn erg soepel, waardoor het proces van de zwangerschap hier goed in te zien is. Ook na de zwangerschap is het voor Gebe Maternity belangrijk dat de nieuwe mama zich prettig voelt. Verschillende items uit de collectie kunnen door gedragen worden. Ook zit in een aantal items (verborgen) ritsen, zodat borstvoeding gemakkelijk gegeven kan worden.