Jurken & rokken

Gear2play is specialist in het ontwerpen en produceren van bestuurbaar buitenspeelgoed zoals drones. De op afstand bestuurbare drones zijn er in diverse uitvoeringen en hebben belangrijke prijzen gewonnen. Bekijk het aanbod Gear2play speelgoed op onze site en geef je zoon of dochter een mooie drone cadeau.

Andere klanten kochten of bekeken

Gear2play

Als vader of moeder geef je je kind graag speelgoed waar het urenlang zoet mee is. Met Gear2play kies je voor speelgoed dat garant staat voor urenlang speelplezier. De drones van Gear2play zijn uiterst betaalbaar en laten jou en je kind de wereld op unieke wijze ontdekken. Het is superleuk om samen eropuit te trekken met een drone om zo mooie plaatjes te schieten van de omgeving. Je gebruikt Gear2play speelgoed gewoon thuis, bij jou in de tuin, of je neemt het mee op vakantie in het binnen- of buitenland.

Gear2play bij wehkamp

Bij wehkamp geniet je van een breed assortiment Gear2play bestuurbare drones. Er zijn mini-exemplaren, maar ook robots en quadcopters. Sommige exemplaren zijn voorzien van een HD-camera, terwijl je met andere drones foto's en video's naar je smartphone streamt. Dit werkt allemaal via een veilige wifiverbinding. Er is dus altijd wel iets bij dat aan de wensen van jou en je kind(eren) voldoet en dat bijdraagt aan veel ontdekplezier.

Bestuurbare voertuigen

Naast drones heeft wehkamp nog meer bijzonder speelgoed van Gear2play. Bekijk hiervoor ons aanbod Gear2play voertuigen en kies bijvoorbeeld voor bestuurbare auto's.

Koop Gear2play drones en ander speelgoed bij wehkamp. Dankzij onze handige navigatiemogelijkheden zie je snel wat we voor jou op voorraad hebben. Doe je aankoop vandaag nog voor 23:59 uur en ontvang het speelgoed de volgende werkdag al thuis. Wij verzenden gratis bij besteding vanaf 20.-.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.