Merken

GB

In de handige en compacte buggy's en wandelwagens van GB neem jij jouw kleintje overal mee naartoe. Deze pionier op het gebied van buggy's, wandelwagens en autostoeltjes zorgt voor veiligheid ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

GB

Ook nu je een kindje hebt gekregen, trek jij er graag op uit. Binnen zitten is niets voor jou en ook je baby gun jij een frisse neus. Daarom zoek je een handige buggy of wandelwagen waarin je jouw kleintje veilig kan vervoeren. Deze moet stevig zijn, maar ook licht en handig. Tijd om kennis te maken met de vernieuwende buggy's en wandelwagens van GB. Deze klap je in een handomdraai uit. Bovendien kan je GB buggy's heel klein opvouwen. De kleinste past zelfs in je handtas.

Lichte en compacte buggy's en wandelwagens

In het assortiment van GB vind je makkelijk een buggy of wandelwagen die past bij jouw smaak en wensen. Je kan kiezen uit verschillende modellen voor kleintjes tot vier jaar. De meest compacte is superlicht en piepklein op te vouwen. Wil je de optimale bescherming die geschikt is voor de allerkleinsten? Dat kan: er zijn ook modellen waarin jij je baby bijna vlak kan vervoeren. Deze zijn voorzien van een zonnekap.

Veilig en makkelijk op weg met je baby

De buggy's en wandelwagens van GB zijn de droom van iedere jonge ouder. Ten eerste zorgen ze voor veiligheid en comfort. Je kleintje zit lekker zacht maar stevig dankzij een vijfpuntsgordel en een veiligheidsbeugel. Een zonnekap beschermt tegen schadelijke uv-straling. De rugleuning en voetsteun zijn precies in te stellen. Voor jou zijn deze slimme wagentjes een genot om te gebruiken: licht, wendbaar en stevig. In de SALE: baby koop je ze vaak nog met korting ook.