Merken

Garnier

Het beautymerk Garnier produceert onder meer artikelen op het gebied van haarverzorging. Dit Franse merk specialiseert zich in haarverzorging en huidverzorging op basis van natuurlijke ingrediënten. E ...

175 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Garnier haarverzorging

Heb je soms last van dof haar en wil je het verzorgen met natuurlijke, zachte producten die lief zijn voor je haar? Dan gebruik je de producten van Garnier haarverzorging. Milde reiniging, verzorging en kleuring op basis van natuurlijke ingrediënten voor stralend en gezond haar.

Voor alle haartypes

De collectie Garnier haarverzorging bestaat uit enerzijds verzorgende producten die het haar gezond maken en houden en anderzijds fijne haarkleuringen. Alle producten van Garnier zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en dat merk je. De geuren zijn verfijnd en de producten zijn lief voor je haar. Kies voor de haarmaskers, conditioners en shampoos van Garnier Loving Blends. Er zijn ook verpakkingen met meerdere flacons van dezelfde shampoo of conditioner. Dat scheelt weer in de kosten. De haarkleuringen zijn er in verschillende tinten, van blond tot bruin, zwart en rood.

Haarverzorging en styling

Na het kleuren of wassen van het haar met Garnier haarverzorging gebruik je uiteraard