Merken

Garnier Ambre Solaire

Al meer dan 80 jaar maakt Garnier Ambre Solaire producten om jouw huid te beschermen tegen de gevolgen van de zon. Gemak en bescherming staan voorop bij het merk, samen met innovatie die achter de sch ...

27 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Garnier Ambre Solaire

Sproetjes worden een van de zeven schoonheden genoemd. Jij bent gezegend met een lichte huid met sproetjes. Zelf vind je het echter eerder een vloek, want bij elk zonnestraaltje verkleurt je huid. Je zoekt een product dat gemakkelijk uitsmeert, een goede uv-filter heeft en gemakkelijk mee kan in je tas. Kijk eens bij de Garnier Ambre Solaire producten.

Gemak en bescherming

Bij Garnier Ambre Solaire draait het om gemak en bescherming. Het beschermen van jezelf tegen de zon moet namelijk wel laagdrempelig blijven, zodat je ook kan genieten van de zon. Daarom smeert de zonnebrandmelk gemakkelijk uit. Met een kneep in de fles heb je de juiste hoeveelheid melk op je handpalm. De melk hydrateert, zodat je huid niet uitdroogt in de zon, en bevat een zonnefilter, zodat je huid niet beschadigd raakt.

Voor en na het zonnen

We hebben verschillende soorten zonnebrandmelk voor je, met verschillende beschermingsfactoren waaronder factor 50. Voor de tere kinderhuidjes is er een speciale kinderzonnebrand. Na het zonnen kan je je huid kalmeren met een Garnier Ambre Solaire aftersun. Deze hydrateert en verkoelt de huid en helpt mee met het herstel. Heb je een vakantie in het verschiet? Bekijk onze collectie Garnier Ambre Solaire zonvakantie.

Garnier Ambre Solaire bestellen bij wehkamp

Heb je een last minute geboekt? Bestel je Garnier Ambre Solaire voor 23:59 uur bij wehkamp en ontvang je pakket de volgende werkdag in huis.