Merken

Gardena

Of je nu een klein balkon onderhoudt of een Engelse tuin: Gardena verzorgt graag al jouw tuingereedschap en alle andere benodigdheden voor mensen met groene vingers. Gardena is in meer dan 80 landen t ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Gardena

Een tuin is voor jou een stukje natuur dicht bij huis. Vanuit de keuken loop je, weer of geen weer, graag even de tuin in om wat dode blaadjes te plukken, de steeds verder groeiende groentes te bewonderen en aan de seringen te snuiven. Is jouw tuin jouw passie? Dan is Gardena er voor jou. De producten assisteren en verlengen jouw groene vingers.

Meer dan tuingereedschap

Als je aan Gardena denkt, komt tuingereedschap natuurlijk direct bij je op. Gardena is zoveel meer dan dat! Dit merk heeft een compleet assortiment van werkelijk alle benodigdheden, van besproeiingssystemen tot pompen en alles voor gazononderhoud. Ook grovere apparaten worden aangeboden, zoals elektrische snoeischaren met of zonder kabel. Dankzij de meer dan 50 jaar ervaring zit je met de hoogwaardige kwaliteit van dit merk altijd goed.

Niet alleen maar hard werken

Als je een tuin hebt, blijf je jaar na jaar bezig om alles bij te houden. Maar dat betekent nog niet dat je alleen maar hard moet werken. Gardena zorgt ook voor ontspanning, onder andere door het werk gemakkelijker te maken. Ook zorgt het merk voor verfrissing. Bekijk bijvoorbeeld onze collectie Gardena zwembaden.

Gardena bestellen bij wehkamp

De artikelen uit onze uitgebreide collectie Gardena benodigdheden, systemen en apparatuur bestel je gewoon vanaf de bank. Wat je vandaag bestelt, heb je de volgende werkdag al in huis. Zo bespaar je jezelf een aantal ritten naar het tuincentrum.